g40g nou nascut
Mesaje : 9 Puncte : 20 Reputatie : 3 Data de inscriere : 09/04/2012 Localizare : Stulpicani
| Subiect: Propunere concurs Mier Apr 18, 2012 2:28 pm | |
| Propun ca administratorul sa faca un concurs macar o data la 2 luni unde va fi desemnat un castigator, premiul castigatorului va fi un rang special cum ar fi: Iepurele lunii acesta fiind acordat castigatorului care il va mentine pana la urmatorul concurs unde va fi alt castigator. Ce ziceti ma sustineti? Eu am vorbit personal cu administratorul George si mi-a spus ca prima data a fost vorba sa faca concurs cand vor fi minim 15 utilizatori dar mi-a spus ca nu e chiar buna ideea deoarece daca se inscriu maxim 5 ar fi perfect si nici nu crede ca se vor inscrie atatia. El nici acum nu este sigur daca va face concursul, dar eu chiar as vrea sa se faca un concurs. Ce ziceti ma sustineti? Poate il vom convinge, asa eu singur nu il pot convinge.
| |
|
CristianD iepuras
Mesaje : 22 Puncte : 34 Reputatie : 0 Data de inscriere : 09/04/2012 Varsta : 26 Localizare : Scheia, SV
| Subiect: .... Mier Apr 18, 2012 11:27 pm | |
| Ca moderator APROB ACEASTA PROPUNERE dar ne trebuie si aprobarea lui George ! Oricum de la mine ai un PRO ! | |
|
rscstelian Moderator
Mesaje : 13 Puncte : 15 Reputatie : 0 Data de inscriere : 17/04/2012 Varsta : 49 Localizare : Sighetu Marmatiei
| Subiect: Re: Propunere concurs Joi Apr 19, 2012 12:43 am | |
| Eu sunt de acord cu George,insa nu am sa ma opun nici daca se ia o alta hotarare. | |
|
George Administrator
Mesaje : 63 Puncte : 104 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/04/2012 Varsta : 30 Localizare : Stulpicai, SV
| Subiect: Re: Propunere concurs Joi Apr 19, 2012 2:24 am | |
| Cand vom ajunge la 50 de membri vom face si o expozitie, acum nu are rost sa facem deoarece suntem prea putini si nu cred ca vor fi mai mult de 5 sau 7 participanti, iar moderatorii si admininistratorul adica eu vom fi arbitri, deci noi nu putem participa la expozitie. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere concurs | |
| |
|